Corrie Broks

“Theaterdier in hart en nieren”

corrie kind fotoCorrie Broks is, samen met haar dochter Madeleine eigenaar van Acteer en Trainingsbureau Corrie Broks en Co.

Wij thealeren! Door theater en leren samen te voegen, wijken zij af van het doorsnee trainen.

Bij Corrie Broks en Co heb je de mogelijkheid in de spiegel te kijken en je dagelijkse praktijk vanuit je eigen, veilige stoel te bekijken. Plezier, veiligheid en integriteit staan voorop! Daar waar theater vaak als ondersteunend wordt gebruikt, is het bij ons het uitgangspunt voor persoonlijke ontwikkeling.

Zij thealeren overal en elk onderwerp wordt onder handen genomen. Van feedback tot goede communicatie met klanten. Zij voelen zich overal thuis: in de gezondheidszorg, onderwijs, autobranche, overheid, industrie en steeds blijken Theater en Leren een ijzersterk team. Het hart van Corrie en Madeleine ligt bij mensen blij maken met nieuwe inzichten.

Als rode draad in hun programma’s gebruiken zij drie kernwaarden: Kale waarheid met het hart, Ego in de tas en Ik ben wie ik ben. Zeg wat op je hart ligt in elke situatie, maar weet de boodschap ook goed te ontvangen door het ego aan de kant te zetten. Doe dit met overtuiging vanuit je eigen ik. Hun programma’s zijn doorspekt met enthousiasme en humor, maar altijd met volle aandacht voor het resultaat.

“Mensen zijn mensen door andere mensen”!

Voor meer informatie zie onze website, klik op de afbeelding hieronder: Afbeelding 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s