Verdomd lastig


123_blocks_iStock_000019136907XSmallHoe komt het toch..?

Dat de basale voorwaarden voor plezierig en succesvol werken in organisaties nog steeds niet op orde zijn. Dat het regelmatig tobben is in de onderlinge samenwerking. Er te weinig onderling vertrouwen is, en men zelden open en oprecht spreekt over zaken die er écht toe doen. Hoe komt het toch dat ondanks goede intenties en vele verbeterinitiatieven, het gewenste resultaat vaak uitblijft. Kortom: Hoe komt het toch dat samenwerken zo moeilijk is, en persoonlijk geluk op het werk veelal ontbreekt?

Verdomd lastig

We weten uit ervaring dat het verdomd lastig is om tegen iemand te zeggen wat je dwars zit. Het lijkt gemakkelijker om de kwestie met iemand anders te bespreken dan met de persoon zelf. Ergernissen weerhouden ons ervan om met plezier naar ons werk te gaan. Waarom spreken we onze last niet uit? Terwijl we weten dat niets-zeggen vervelende gevolgen kan hebben, en fijn samenwerken met collega’s in de weg zit. Waarom vinden wij het vaak nóg moeilijker om feedback te ontvangen, en deze voor ons eigen en gezamenlijk welzijn, toe te passen?

vraagteken3Wat weerhoudt u ?

Ieders verlangen is medespeler te zijn van een topteam, en het beste van zichzelf te geven. Een topteam gaat voor samenwerken en prestatie, waardoor ieders kwaliteit goed uit de verf komt! Wanneer het team geen schroom of angst meer kent, kan het grote veranderingen aan. Dat is onze ervaring!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s