Handen uit de mouwen

Anders dan anders

Driestapswijs is een anders dan anders teamcoachingsprogramma van drie ervaren spelers in ‘coachingsland’. Met alle drie een eigen stijl en expertise op het gebied van teamsamenwerking, die naadloos op elkaar aansluit. Wij gaan voorbij aan de traditionele, klassikale training. Daar geloven we niet meer in. Wij zijn er wel van overtuigd dat het beter kan, als het gaat om fijn, constructief en succesvol samenwerken binnen organisaties. Crisis of geen crisis. Te veel kansen en mogelijkheden blijven liggen, te veel talent wordt onbenut, te veel belangrijke zaken zijn onbesproken. Zonde! Wij zijn een gedreven drietal en willen graag de beweging creëren, die het team nodig heeft.

mfpfkjo

Bent u toe aan het zetten van de noodzakelijke stappen, of suddert u liever door?

We bieden u een overzichtelijk, indringend, kortstondig en betaalbaar coachings-3-luik, dat beklijft binnen uw organisatie. U weet na afloop waar de schoen wringt. Wij geven ‘ klip en klaar’ antwoorden op bovenstaande ‘Hoe komt het toch?’- vragen, en zorgen voor de stappen die gezet moeten worden in de goede richting. Stappen waar u een leven lang plezier van heeft! Geen ingewikkelde plannen van aanpak,  sheets en hand-outs, maar een met zorg gemaakt programma op maat.

Handen uit de mouwen en gaan voor resultaat!

nieuwjaar 2012

We gaan graag met u aan de slag!

Traditioneel trainen is lang een manier geweest om inzichten te krijgen en vaardigheden aan te leren. De huidige tijd vraagt om meer. Mensen hebben behoefte aan concrete ondersteuning op de werkplek, en willen inzichten die direct toepasbaar zijn. Onze aanpak is dan ook praktijkgericht.

We hanteren een kort maar krachtig programma:

Drie aaneengesloten resultaatgerichte workshops, in een doorlooptijd van 100 dagen, die u meteen helpen. Prangende vragen die ontstaan in uw dagelijkse praktijk, krijgen aandacht en direct antwoord. Intensieve, persoonlijke interviews gaan vooraf aan de workshops. De onderste steen komt boven in wat er werkelijk leeft binnen de organisatie. Wij zorgen voor goede uitwisseling en terugkoppeling en zitten dicht op het proces. Dan kun je pas echt stappen zetten!

Thema’s waarop we graag ‘doorprikken’  kunnen bijvoorbeeld zijn:

ballon-+-naald1

Samenwerking en communicatie met leidinggevenden en collega
– Is er vertrouwen, is er veiligheid?
– Wat willen we elkaar zeggen maar durven en doen we niet ?
– Doe je mee aan wandelgangenpraat ?

Klantgerichtheid
– Kennen we de behoeftes van klanten eigenlijk, en spelen we daar goed op in?
– Hoe spreken we klanten aan: Is er een gevoel van warm welkom en hoe gastvrij zijn we ?
– Hoe gaan we om met onvrede en klachten: Leren we van onze fouten?

Energie
– Is er aandacht voor de energiegevers zoals creativiteit, innovatie, pro-activiteit en ondernemersgeest?
– Durven we ook energievreters, zoals nutteloze vergaderingen bespreekbaar te maken?

…Of een ander thema dat voor u relevant is.

Plaats een reactie